Monday, 06.04.2026, 14:29
Welcome külaline | RSS

Merisigala-Merisigadest portaal

Main | Registration | Login

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Kui kaua merisead kohanevad?
KevinDate: Saturday, 05.04.2008, 20:38 | Message # 1
uus kasutaja
Group: Checked
Status: Offline
Ma sain sünnipäevaks merisea ja ma panin ta nimeks Minni biggrin . Ja siis nüüd on alles esimene päev ja ta tundub liiga arg , koguaeg istub ühe koha peal ja kui kaua ta niimodi käitub ?

ruigamDate: Sunday, 06.04.2008, 13:36 | Message # 2
looma armastaja :P
Group: Administraatorid
Kui sa teda julgustad ja paitab jne,anad kurki näksida ja sõbruned temagas siis peaks ta varsti ära harjuma uue koduga. biggrin

merisead ja merisead on niiiiiii armžad

plixhellDate: Sunday, 06.04.2008, 17:38 | Message # 3
kohanen
Group: Checked
Aga samas, kui sa oma julgustamisega liiale lähed, siis ta võib hoopis veel rohkem kartma hakata, niiet minumeelest peaks andma talle paar päeva vaikselt omaette olemist, muidugi käi ja vaata teda vahepeale, anna talle süüa ja räägi natukene temaga, kuid väga julgeks ei tasuks kohe minna. Loom ikkagi harjub alguses sinuga.

ruigamDate: Tuesday, 22.04.2008, 19:04 | Message # 4
looma armastaja :P
Julgustamise all mõtlesin,et ta vaikselt tutvustab ennast meriseale ja saab temaga tutavaks ja lihtsalt laseks oma lõhnaga harjuda jne...

merisead ja merisead on niiiiiii armžad

rozetamusiDate: Wednesday, 25.06.2008, 21:06 | Message # 5
peaaegu põliselanik
Group: kasutajad
mul oli niimoodi et 3päevaga harjus ära kyll ta sul ära varsti harjub

mul on väike notsu nimega rozeta hästi aktiivne,meie oleme siis varsti yhe aastased 28.09.08:D

LiisikDate: Wednesday, 06.08.2008, 17:53 | Message # 6
kohanen
Group: kasutajad
Ma ka alles sain Merisea, Hakkasin samuti mõtlema, et millal ta ära harjub. Praegu tahab ta peitu pugeda ja seal tudida. ))

catherineDate: Thursday, 21.08.2008, 11:57 | Message # 7
merisea omanik
Tegelikult kõik oleneb loomast endast. Mõni loomake on julgem, mõni jälle arem. Kohe pärast esimest päeva ei maksaks kohe merisiga minna nätsutama. Sellessuhtes on ruigamil täitsa õigus. Tuleb rahulikult ennast tutvustada jne. Samuti ei tasuks loota, et loomake kohe pärast esimest päeva rõõmmsalt pesas ringi kalpsab. Mõelge ennast korraks looma staatusesse. Kas sa oleksid kohe nii julge , kui sind su tuttavast kohast ära viiakse.. ja kui mingi suur olevus tuleb ja muudkui vaatab sind ?? See on loogiline, et loomal on vaja aega, et harjuda. biggrin Küll ta varsti ka ära harjub ja siis on ju kõik korras !! biggrin

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Free web hostinguCoz