Tuesday, 07.04.2026, 11:28
Welcome külaline | RSS

Merisigala-Merisigadest portaal

Main | Registration | Login

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Mures, kuna notsik pole joonud
irgemartDate: Monday, 04.08.2008, 13:49 | Message # 1
uus kasutaja
Group: kasutajad
Status: Offline
Meie perre lisandus 01.08.08 6-s liige, väike merisiga Notsik (nii me teda hetkel kutsume). Mul on lapsepõlves olnud palju pisikesi koduloomi ja ei mäleta, et oleksin niiviisi pabistanud, aga nüüd ju niipalju uhkeid- moodsaid vahendeid. Nimelt ma pole näinud, et Notsik oleks nende 3 päeva jooksul joonud joogipudelist (metallotsaga). Samas on ta palju kurki, porgandit ja võililli saanud. Ehk on oma veevajaduse selmoel kätte saanud? Isegi mu mees (keda Notsik vähemalt näiliselt on külmaks jätnud) on mures ja pakkus talle kausis vett, aga ta ei joonud...
Kas muretsemiseks on põhjust?

catherineDate: Monday, 04.08.2008, 15:50 | Message # 2
merisea omanik
Group: Administraatorid
Status: Offline
Kui ta on piisavalt palju kurki ja mahlakaid asju söönud, siis on ta oma veevajaduse kätte saanud. Alles hiljuti olid mu merisead ka maal ning ega nad seal ka ei joonud, sest ta sai palju kurki, tomatit ja värsket kurki. Samuti kui merisiga on väike siis võib juhtuda, et ta ei oska veel juua sellisest pudelist, ka see oskus tuleb harjutamise teel. Üldiselt arvan, et praegu pole põhjust muretseda, sest siiamaani on temaga kõik korras. smile

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Free web hostinguCoz