Ma lisasin selle teksti sinna merisigade alla ka,kogemata...kuidas saaks tolle sealt ära kustutada? Käisin oma meriseaga kaks päeva tagasi arsti juures hambaid lõikamas.Tal lõigati hambad ära ja tehti antibiootikumi süst ja vitamiinide süst.Tal olid hambad nii pikad,et ta ei saanud üldse enam süüa,ta ei olnud enne arsti juurde minekut 2 päeva söönud.Hiljem internetist sain teada,et kui merisiga ei söö juba 8 tundi,et siis peab teda sunniviisiliselt toitma.Ma aga hakkasin sunniviisiliselt toitma teda neljapäeva õhtul(eile).Ta lõpetas söömise vist esmaspäeval.Algul ma ei saanud eriti midagi aru,siis teisip sain aru,et peab arsti juurde minema,sest hambad olid juba väga pikad.Ta ei olnud söönud midagi ja polnud ka pissinud ega kakanud.
Tal oli nii palju probleeme järsku juures,muidu oli kogu aeg hästi terve poiss olnud,nimelt ta suri täna hommikul
Tal olid sellised probleemid:
1)Kõõmane karv
2)Rähmased silmad
3)Liigne karva ajamine
4)Niuksumine
5)Raskem hingamine
6)Hingeldamine
7)Tatine nina
8)Lõpetas söömise(vb hammast suuruse pärast,ta ei saanud enam süüa)
9)Ei pissinud ega kakanud
Need vead tulid kõik korraga,muidu oli kõik korras ja ise oli väga elujõuline.
Täna pidin uuesti samal ajal arsti juurde minema,aga ta suri juba varem ära,ta oli kõigest 4.aastane
Need probleemid,mis ma seal kirjutasin,lugesin internetist,et need on mingi haiguse/tervise probleemi nähud.
Et kas keegi oskab öelda,mis tal viga oli,sest mõttetu oleks minna nüüd surnud loomakesega arsti juurde ja uurida,mis tal viga oli.