Monday, 06.04.2026, 17:01
Welcome külaline | RSS

Merisigala-Merisigadest portaal

Main | Registration | Login

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Merisea tervis
guinea-bigDate: Friday, 25.01.2008, 09:16 | Message # 1
uus kasutaja
Group: Checked
Status: Offline
Ma lisasin selle teksti sinna merisigade alla ka,kogemata...kuidas saaks tolle sealt ära kustutada?

Käisin oma meriseaga kaks päeva tagasi arsti juures hambaid lõikamas.Tal lõigati hambad ära ja tehti antibiootikumi süst ja vitamiinide süst.Tal olid hambad nii pikad,et ta ei saanud üldse enam süüa,ta ei olnud enne arsti juurde minekut 2 päeva söönud.Hiljem internetist sain teada,et kui merisiga ei söö juba 8 tundi,et siis peab teda sunniviisiliselt toitma.Ma aga hakkasin sunniviisiliselt toitma teda neljapäeva õhtul(eile).Ta lõpetas söömise vist esmaspäeval.Algul ma ei saanud eriti midagi aru,siis teisip sain aru,et peab arsti juurde minema,sest hambad olid juba väga pikad.Ta ei olnud söönud midagi ja polnud ka pissinud ega kakanud.
Tal oli nii palju probleeme järsku juures,muidu oli kogu aeg hästi terve poiss olnud,nimelt ta suri täna hommikul cry
Tal olid sellised probleemid:
1)Kõõmane karv
2)Rähmased silmad
3)Liigne karva ajamine
4)Niuksumine
5)Raskem hingamine
6)Hingeldamine
7)Tatine nina
8)Lõpetas söömise(vb hammast suuruse pärast,ta ei saanud enam süüa)
9)Ei pissinud ega kakanud
Need vead tulid kõik korraga,muidu oli kõik korras ja ise oli väga elujõuline.
Täna pidin uuesti samal ajal arsti juurde minema,aga ta suri juba varem ära,ta oli kõigest 4.aastane cry
Need probleemid,mis ma seal kirjutasin,lugesin internetist,et need on mingi haiguse/tervise probleemi nähud.
Et kas keegi oskab öelda,mis tal viga oli,sest mõttetu oleks minna nüüd surnud loomakesega arsti juurde ja uurida,mis tal viga oli. cry cry cry

ruigamDate: Sunday, 27.01.2008, 10:44 | Message # 2
looma armastaja :P
Group: Administraatorid
Ma kustutasin ära.

OI suur kaastunne minu poolt.

Kahjuks ei oska küll ma neile probleemidele seletust leida. cry
Kuigi tal võisid need probleemid tekkida ainult ühest haigusest.Mul ei tule selle nimi praegu meelde ja mul on merisea raamat kadunud.Kui teada saan siis kirjutan.

Muidu mu enda meriseal oli ka siis kui ma ta sain kõõmane ja rasvane karv,ajas liiga palju karvu,rähmased silmad,vahepeal ka ei söönu ja sügelused olid aga kui läksime meriseaga arsti juurde siis arst soovitas osta meriseale mingeid ravimeid ja paari kuu pärast oli ta karv ja silmad korras,sööma hakkas ta kohe peale arsti juures käimist.Mul on merisiga nüüd juba 5 aastane.

Üks haigus on mul praegu meeles aga ma ei tea kas see sellest oli haigus on muidu:Skorptuut.(merisigadele surmav)

merisead ja merisead on niiiiiii armžad

guinea-bigDate: Thursday, 07.02.2008, 17:56 | Message # 3
uus kasutaja
Aga nüüd ma arvan,et tal tekkisid kõik need hammastest,et ta ei saanud süüa suurte pikkade hammastega ja siis äkki muutuski see karv selliseks ja silmad imelikuks...

ruigamDate: Friday, 08.02.2008, 16:04 | Message # 4
looma armastaja :P
See on jah tegelikult ka võimalik...

merisead ja merisead on niiiiiii armžad

JinxDate: Tuesday, 12.02.2008, 20:47 | Message # 5
doktor
Suur kaastunne.... cry

guinea-bigDate: Saturday, 01.03.2008, 17:28 | Message # 6
uus kasutaja
Aitäh:)

rozetamusiDate: Wednesday, 02.07.2008, 16:18 | Message # 7
peaaegu põliselanik
Group: kasutajad
tunnen kaasa cry

mul on väike notsu nimega rozeta hästi aktiivne,meie oleme siis varsti yhe aastased 28.09.08:D

irgemartDate: Monday, 04.08.2008, 13:38 | Message # 8
uus kasutaja
Group: kasutajad
Oi, minu pere on värske merinotsiku omanik, aga nii kurb oli lugeda seda eelnevat juttu.'Meie kaastunne sad

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Free web hostinguCoz